Afspraken maken

Bij gezondheidscentrum Charley Toorop kunt u online of telefonisch een afspraak maken met uw huisarts of de Verpleegkundig Specialist.

Lees verder

SMS-diensten

Sinds augustus werken we voor afspraken met onze praktijkondersteuners met een sms-service. U krijgt een sms die u herinnert aan uw afspraak.

Lees verder

Uit de praktijk: vaccinaties

De media staan er vol van. Steeds meer mensen besluiten zichzelf of hun kind(eren) niet meer te laten vaccineren. Zij doen dit vanwege geloofs- of levensovertuiging, mogelijke bijwerkingen van de vaccinaties of omdat ze denken dat bepaalde ziekten toch al uitgeroeid zijn.

Lees verder

Nieuwe huisarts in opleiding

Irene Lanser is sinds september onze nieuwe huisarts in opleiding. Als basisarts volgt ze een driejarige specialisatie tot huisarts. Irene zit in het derde en laatste jaar van haar opleiding en wordt begeleid door huisarts Ruud Verdonk.

Lees verder

Stoptober

Stop net als Katja Schuurman, Jan Slagter en Kees van der Spek vanaf 1 oktober 28 dagen met roken en ervaar de positieve effecten van een rookvrij leven. Download de gratis Stoptober app en/of kijk op www.stoptober.nl. Stoppen doen we samen!

Lees verder

Wijkteam Zevenkamp

Hulpverleners dichter bij de mensen brengen. Met die gedachte zijn in 2015 de wijkteams in Rotterdam opgericht. Karin Verhorst is sinds 1,5 jaar wijkteamleider Zevenkamp. Elke wijk in Rotterdam heeft een wijkteam. Wat is een wijkteam? Waarom is het er? En wat kan een wijkteam betekenen voor de patiënten van gezondheidscentrum Charley Toorop? Karin vertelt over het hoe, wat en waarom.

Lees verder

Ja/nee Toorop Actueel

We houden u graag op de hoogte, maar het kan zijn dat u Toorop Actueel niet meer wilt ontvangen. Mocht dat het geval zijn, dan is een mailtje naar actueel@gcct.nl of een briefje dat u afgeeft bij onze balie voldoende. We zorgen er dan voor dat uw adres van de verzendlijst van onze nieuwsbrief wordt gehaald.

Lees verder

Vakantie huisartsen

Vakantie huisartsen september/oktober 2018

Lees verder

Afspraken en uitslagen

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzoeken we u ons bij voorkeur in de ochtend te bellen als u een afspraak wilt maken. U kunt dit ook 24/7 via onze website doen. Voor het opvragen van uitslagen kunt u ons na 14.00 uur bellen. Heeft u een vraag aan een van onze centrumassistenten? Dan kunt u het beste in de ochtend terecht. We helpen u graag!

Lees verder

Geef het door!

Heeft u een nieuw mailadres of een ander mobiel nummer? Geef het dan door aan onze centrumassistenten. Zo houden wij onze adressenbestanden actueel en kunnen wij u altijd bereiken. Zeker in urgente situaties is dat erg belangrijk!

Lees verder
Gezondheidscentrum Charley Toorop - Charley Tooropsingel 48 - 3059 WG Rotterdam - Tel: 010 455 58 88 - Fax: 010 286 60 91