Tel: 010 455 58 88 - Voor spoed: Toets 1
Spoed buiten werkdagen: 010-2799262

Fysiotherapie

FysioNesse is een zelfstandige maatschap voor fysiotherapie met een vestiging in het gezondheidscentrum Charley Toorop.

Voorzien van diverse specialismen en een volledig ingerichte oefenzaal zijn we in staat om hoogwaardige en adequate paramedische zorg te leveren.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn heeft de fysiotherapie ook een eigen website

Apotheek

In november 2008 opende Apotheek Charley Toorop zijn deuren in gezondheidscentrum Charley Toorop. Patiënten die bij de huisarts zijn geweest en een recept hebben, kunnen daar direct de voorgeschreven medicijnen ophalen.

Openingstijden:

Apotheek Charley Toorop:

Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 17.00 uur.

Apotheek Zevenkamp:
Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur.

Herhaalrecepten

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week uw herhaalrecept bestellen. Dit kan het aller makkelijkst via de website van Apotheek Zevenkamp:

Receptenlijn – Apotheek Zevenkamp

Hier hoef je slechts je geboortejaar en herhaalnummer in te toetsen!

andere mogelijkheden zijn:

  • Bij huisartsenpraktijk Charley Toorop, 010 – 4 555 888, keuze 2.
  • Bij Apotheek Zevenkamp en Apotheek Charley Toorop via de herhaalreceptenlijn, 088 – 0800200. U heeft dan het herhaalnummer nodig dat op uw laatste medicijndoosje staat.
  • Via de app van Apotheek Zevenkamp en Apotheek Charley Toorop. Meer informatie hierover vindt u op www.apotheekzevenkamp.nl.

Uw huisarts beoordeelt altijd uw aanvraag voor het herhaalrecept. Na zijn of haar akkoord maakt de apotheek uw medicatie in orde. Bestelt u voor 10.00 uur uw medicijnen, dan kunt u deze de volgende werkdag na 14.00 uur ophalen bij de door u gekozen apotheek. Wanneer u een medicijn wil laten bezorgen, hou dan altijd rekening met minimaal 2 werkdagen verwerkingstijd.

Diëtetiek

Diëtist Saskia Batenburg heeft op maandag spreekuur in gezondheidscentrum Charley Toorop.

 

Verloskunde

Simone Valk, Jacolien Rijsdijk, Emma Dieleman en Barbera Donk vormen de maatschap Verloskundige Praktijk Een Goed Begin. Iedere woensdag van 8.30 tot 16.00 uur houdt een van hen spreekuur op afspraak in gezondheidscentrum Charley Toorop.

Podotherapie

Sinds 8 April 2020 is Erik Straatman werkzaam binnen gezondheidscentrum Charley Toorop. Erik is er op de woensdagen in de oneven weken tussen 8:00 en 17:00 uur om u met uw voetgerelateerde klachten te helpen!