Tel: 010 455 58 88 - Voor spoed: Toets 1
Spoed buiten werkdagen: 010-2799262

Gezondheidscentrum Charley Toorop is een modern gezondheidscentrum waar een team van huisartsen, centrumassistenten, praktijkondersteuners en een verpleegkundig specialist voor u klaar staat. Ook voor andere eerstelijnszorg kunt u er terecht zoals fysiotherapie, verloskunde, diëtetiek, podotherapie de apotheek en geestelijke gezondheidszorg. Gezondheidscentrum Charley Toorop biedt brede eerstelijnszorg alles onder één dak om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken!

Moet ik naar de dokter?

Wilt u meer informatie over ziekte en gezondheid, of vraagt u zich misschien af wanneer u naar de dokter moet?
Bezoek dan een van de volgende websites, hier worden de
meeste vragen beantwoord.

 

Moet ik naar de dokter? https://www.moetiknaardedokter.nl/ 

thuisarts.nl https://Thuisarts.nl

 

Vacatures

Huisartsenpraktijk Gezondheidscentrum Charley Toorop is een centrum met aandacht en een passie voor de optimale gezondheid van al haar patiënten. Indien we op zoek zijn naar collega’s, vindt u hier de vacatures.

Op dit moment zijn er geen vacatures

Uw zorg, onze zorg

Uw zorg is ook onze zorg. Daarom doen wij er alles aan om u zo snel en goed mogelijk te helpen.
Soms is het dan nodig dat verschillende zorgverleners met elkaar overleggen en samen een goed behandelplan opstellen.
Dit gebeurt alleen na toestemming van u of van uw verzorger.
U denkt en beslist zelf mee in dit traject.
Zo willen wij de eigen verantwoordelijkheid van onze patiënten respecteren en stimuleren.

Algemene informatie

Openingstijden
Het gezondheidscentrum is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Voor spoed kunt u de 1 intoetsen.

Spreekuur
Wilt u een afspraak met uw huisarts, bel dan om 08:00 uur in de ochtend, wij kijken dan naar de mogelijkheden. Wij hebben een nieuw telefoonsysteem. U kunt kiezen uit de volgende opties:

Toets 1 voor spoed
Toets 2 voor het aanvragen van een recept (zie apotheek kopje)
Toets 3 annuleren van een afspraak (let op om dit zo snel mogelijk te doen, wij kunnen dan uw plekje aan een ander geven)
Toets 4 uitslag ( wilt u de uitslag weten van bv uw lab kies dan hiervoor)
Toets 5 voor de assistente

De assistente probeert u te bellen op het afgesproken tijdstip. (In de wachtrij wachten gaat u erg veel tijd kosten.)

PGO
PGO staat voor persoonlijke gezondheidsomgeving, een handige app of website waarmee u kosteloos toegang krijgt tot uw medische gegevens. Bovendien kunt u vaak zelf gemeten gezondheidsgegevens toevoegen, zoals bloeddruk of gewicht. Hoewel ze nog relatief nieuw zijn en niet elke zorgverlener er al aan deelneemt groeit het aantal deelnemende zorgverleners en wordt het aanbod steeds uitgebreider.

Met een PGO heeft u steeds meer gezondheidsgegevens op één centrale plek, waardoor u meer grip krijgt op uw gezondheid. Ontdek de mogelijkheden die er al zijn. Een voorbeeld van een PGO is MijnGezondheid.net (MGN). Voor meer informatie https://www.pgo.nl/wat-is-een-pgo/

MGN
U kunt  24 uur per dag via  MGN online een afspraak maken  voor het spreekuur voor zowel bij de huisarts als bij de assistente.

De assistente zal u een aantal vragen stellen, hiervoor is zij medisch opgeleid. Zij staan in nauw contact met uw arts. Belt u voor uitslagen, dan belt de assistente u tussen 14:00 en 16:00 uur als u deze heeft ingepland via toets 4

Apotheek herhalen medicatie
Heeft u een herhaalrecept nodig voor uw chronische medicatie (medicatie die u dagelijks gebruikt)? U kunt uw medicatie rechtstreeks bestellen via uw apotheek. Indien het gaat om medicatie die u af en toe bestelt, maak dan gebruik van onze receptenlijn.

Via MGN 

Apotheek Zevenkamp 

Apotheek Nesselande  

Assistente spreekuur
De gediplomeerde centrumassistenten hebben dagelijks een eigen spreekuur. Hiervoor kunt u telefonisch en via MGN een afspraak inplannen.

Huisbezoek
Tussen 8.00 en 10.30 uur kunt u bellen voor een huisbezoek. De huisartsen leggen huisbezoeken af tussen 12.00 en 14.00 uur.

Dienst- en waarnemingsregeling binnen en buiten openingstijden
Is uw huisarts afwezig, dan neemt een van de andere huisartsen de praktijk tussen 8.00 en 17.00 uur waar. Buiten de openingstijden, in het weekend en op feestdagen kunt u voor spoedgevallen terecht bij de huisartsenpost van het IJssellandziekenhuis, telefoonnummer 010 – 279 92 62.

STAR
Voor bloedprikken kunt u elke werkdag bij ons terecht. U kunt hiervoor binnenlopen tussen 07:45 en 09:45 uur. Hiervoor heeft u wel het bloedprik formulier of code op u telefoon nodig.

Opname
Om de kwaliteit van onze zorg te waarborgen en waar nodig te verbeteren worden alle telefoongesprekken die onze centrumassistenten voeren op band opgenomen. Aan de hand van deze bandopnames analyseren we de manier waarop u te woord bent gestaan en bepalen we op welke gebieden extra opleiding of training gewenst is.

Verwijzingen
Er kunnen momenten zijn waarop het niet helemaal duidelijk is of u een verwijzing van uw huisarts nodig heeft. Om deze onzekerheid weg te nemen, kunt u eerst een kijkje nemen op de website www.verwijsafspraken.nl. Op deze website kunt u controleren of u een (nieuwe) verwijzing van uw huisarts nodig heeft.

Inschrijven in de praktijk

Op zoek naar een nieuwe huisarts? U bent van harte welkom bij ons!

U kunt zich alleen bij ons aanmelden als u woonachtig bent in Zevenkamp of Nesselande.  Wij hebben verschillende huisartsen in ons gezondheidscentrum. De praktijk van dokter Masdjedi zit op dit moment vol, maar u kunt wel voor een andere arts kiezen. Zodra u een keuze heeft gemaakt, wordt u en/of uw gezin bij dezelfde arts ingeschreven. Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om binnen één gezin bij verschillende artsen ingeschreven te staan.

Zodra u zich bij ons heeft ingeschreven, vergeet dan niet uw oude huisarts op de hoogte te stellen. Zij kunnen dan uw medische dossier naar ons doorsturen, zodat wij een volledig beeld hebben van uw gezondheidssituatie.

Wilt u zich inschrijven klik dan hier

 

No Show

Bent u verhinderd? Laat het ons dan minimaal 24 uur van tevoren weten. Dit kan ook door ons te bellen en de afspraak die u wilt annuleren in te spreken met u naam en geboorte datum (Toets 3) .Ook als u te laat bent, horen wij het graag.
Wij kunnen dan eventueel een nieuwe afspraak voor u plannen.
Geeft u uw verhindering niet tijdig door, dan zijn wij genoodzaakt de afspraak bij u in rekening te brengen.
Dit ‘no show’ tarief is 20 euro. U krijgt dit bedrag niet terug van uw ziektekostenverzekeraar en dit is dus voor uw eigen rekening.

Management

Het Centrum

Alexandra Speetjens

Centrum manager

ma, do, vr
Het Centrum

Lisette Kras

Administratief medewerker

ma, wo, do
Het Centrum

Cock Polderman

Facilitaire dienst

wo

Locatie

Gezondheidscentrum Charley Toorop

010 4555888

Contact

Heeft u een niet-medische vraag over het centrum, stuurt u ons dan een bericht.
Voor medische vragen verwijzen wij u naar mgn
Wij doen ons best om u zo snel mogelijk te beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.