Gezondheidscentrum Charley Toorop is een modern gezondheidscentrum waar een team van huisartsen, centrumassistenten,praktijkondersteuners en een verpleegkundig specialist voor u klaar staat. Ook voor andere eerstelijnszorg kunt u er terecht zoals fysiotherapie, verloskunde, diëtetiek, podotherapie en geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast is er een apotheek gevestigd. Gezondheidscentrum Charley Toorop biedt brede eerstelijnszorg. Alles onder één dak om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken!

Vacatures

Huisartsenpraktijk Gezondheidscentrum Charley Toorop is een centrum met aandacht en een passie voor de optimale gezondheid van al haar patiënten. Indien we op zoek zijn naar collega’s, vindt u hier de vacatures.

                                                     

Uw zorg, onze zorg

Uw zorg is ook onze zorg. Daarom doen wij er alles aan u zo snel en goed mogelijk te helpen. Soms is het dan nodig dat verschillende zorgverleners met elkaar overleggen en zo samen een goed behandelplan opstellen. Dit gebeurt alleen na toestemming van u of van uw verzorger. U denkt en beslist zelf mee in dit traject. Zo willen wij de eigen verantwoordelijkheid van onze patiënten respecteren en stimuleren.

Algemene informatie

Openingstijden
Het gezondheidscentrum is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Voor spoed kunt u de 1 indrukken.

Spreekuur
U kunt tussen 8.00 en 17.00 uur de assistente telefonisch bereiken. Houd u er rekening mee dat de assistente ook andere werkzaamheden heeft. De assistente is het beste bereikbaar tussen 08:00 en 10:45 en tussen 13:30 en 16:00 uur. Ook kunt u 24 uur per dag via  MGN online een afspraak maken  voor het spreekuur.

Belt u voor een afspraak vroeg in de ochtend, wij plannen alleen op de dag zelf. De assistente stelt u een aantal vragen stellen, hiervoor is zij medisch opgeleid. Zij staan in nauw contact met uw arts. Belt u voor uitslagen, dan kunt u tussen  14:00 en 16:00 uur de assistente bellen.

Assistente spreekuur

De gediplomeerde centrumassistenten hebben dagelijks een eigen spreekuur. Hiervoor kunt u telefonisch en via MGN een afspraak inplannen.

 

 

Huisbezoek
Tussen 8.00 en 10.30 uur kunt u bellen voor een huisbezoek. De huisartsen leggen huisbezoeken af tussen 12.00 en 14.00 uur.

Dienst- en waarnemingsregeling binnen en buiten openingstijden
Is uw huisarts afwezig, dan neemt een van de andere huisartsen de praktijk tussen 8.00 en 17.00 uur waar. Buiten de openingstijden, in het weekend en op feestdagen kunt u voor spoedgevallen terecht bij de huisartsenpost van het IJssellandziekenhuis, telefoonnummer 010 – 279 92 62.

STAR

Voor bloedprikken kunt u elke werkdag bij ons terecht.  U kunt hiervoor binnenlopen tussen 07:45 en 09:45. Hiervoor heeft u wel het bloedprikformulier of code op de telefoon nodig.

Opname

Om de kwaliteit van onze zorg te waarborgen en waar nodig te verbeteren worden alle telefoongesprekken die onze centrumassistenten voeren op band opgenomen. Aan de hand van deze bandopnames analyseren we de manier waarop u te woord wordt gestaan en bepalen we op welke gebieden extra opleiding of training gewenst is.

No Show

Bent u verhinderd? Laat het ons dan minimaal 24 uur van tevoren weten.
Ook als u te laat bent, horen wij het graag.
Wij kunnen dan eventueel een nieuwe afspraak voor u plannen.
Geeft u uw verhindering niet tijdig door, dan zijn wij genoodzaakt de afspraak bij u in rekening te brengen.
Dit ‘no show’ tarief is 10 euro. U krijgt dit bedrag niet terug van uw ziektekostenverzekeraar en dit is dus voor uw eigen rekening.

Management

Het Centrum

Alexandra Speetjens

Centrum manager

ma, do, vr
Het Centrum

Lisette Kras

Administratief medewerker

ma, wo, do
Het Centrum

Cock Polderman

Facilitaire dienst

wo

Locatie

Gezondheidscentrum Charley Toorop

010 4555888

Contact

Heeft u een niet medische vraag over het centrum, stuurt u ons dan een bericht.
Voor medische vragen verwijzen wij u naar mgn
Wij doen ons best om u zo snel mogelijk te beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.