Sinds 8 April 2020 is Erik Straatman werkzaam binnen gezondheidscentrum Charley Toorop. Erik is er op de woensdagen in de oneven weken tussen 8:00 en 17:00 uur om u met uw voet gerelateerde klachten te helpen!

Erik kan u helpen met klachten aan de voet, knie, heup of rug welke voort kunnen komen uit een afwijkend functioneren van de voet. Tevens is hij ook bekwaam in het inregelen van de juiste voetzorg bij diabeten ter voorkoming van voetwonden. Hij kan u helpen met nagelproblemen (denk daarbij aan een ingegroeide teennagel), behandelen van likdoorns en andere klachten aan uw voet die u tijdens het hedendaagse leven belemmeren.

Erik zal met u opzoek gaan naar een passend behandelplan om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen!’

Uw huisarts of fysiotherapeut kan u doorverwijzen, maar u kunt ook zonder verwijzing een afspraak maken met een podotherapeut. Alleen als u diabetes heeft, is een verwijzing nodig. De consultkosten worden dan vergoed vanuit uw basisverzekering. Of u of uw kind voor vergoeding van de behandeling van andere klachtenkomt, hangt af van uw aanvullende verzekering. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Kijk op www.podotherapeut.nlmail naar info@podotherapeut.nl of bel 088 – 454 77 00.