Patiënttevredenheidsonderzoek

Patiënttevredenheidsonderzoek

We bieden u graag de beste zorg en proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Om te achterhalen of we daarin slagen, laten we ook dit jaar een patiënttevredenheidsonderzoek uitvoeren waaraan u deze week voor het laatst kunt deelnemen. lees verder

Uw mening maakt het verschil

“Net als in 2013 en 2016 hebben we Amicura, een onafhankelijk onderzoeksbureau voor de zorg, opdracht gegeven de tevredenheid van onze patiënten in kaart te brengen. Wat doen wij goed en wat kunnen we volgens u (nog) beter doen? We willen graag van u weten wat uw ervaringen met ons zijn en hoe u over ons denkt,” licht centrummanager Galtjo Burema toe. “Ik nodig u hierbij dan ook van harte uit om voor komende zondag 1 september aan dit onderzoek mee te werken. Hoe meer patiënten deelnemen, des te representatiever en waardevoller de uitkomsten voor ons en daarmee ook voor u zijn. Uw mening maakt dus echt het verschil.”

Belangrijk

Hoe gaat het in zijn werk? U gaat naar https://qlty.biz/zorg

U vult inlogcode 2spwne in en kunt meteen starten met het invullen van de vragenlijst. “Deze bestaat uit een aantal delen. Zo krijgt u vragen over uw ervaringen met uw huisarts en vragen over uw ervaringen met ons gezondheidscentrum. Ook zijn we benieuwd naar uw mening over onze website. Amicura behandelt al uw antwoorden en gegevens uiteraard vertrouwelijk en verwerkt deze anoniem. De resultaten van het onderzoek zijn dan ook nooit te herleiden naar u of naar andere patiënten die de vragenlijst hebben ingevuld.

Afhankelijk van het aantal zorgverleners dat u heeft bezocht, kost het beantwoorden van de vragen u minimaal vijf en maximaal tien minuten. Als u wilt, kunt u bij het invullen van de vragenlijst tussentijds stoppen. Uw antwoorden worden dan opgeslagen en u kunt weer verder wanneer dat u uitkomt. U heeft tot 31 augustus 2019 de tijd om de vragenlijst in te vullen. “Met uw hulp kunnen wij onze zorg en onze dienstverlening verder verbeteren. Uw deelname is dus echt belangrijk. Heeft u vragen, dan beantwoorden wij die graag. U kunt ons hiervoor op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur bellen op 010 – 455 58 88, optie 3, maar mailen naar actueel@gcct.nl kan natuurlijk ook. We presenteren de belangrijkste onderzoeksresultaten in de volgende uitgave van Toorop Actueel. Alvast heel hartelijk bedankt voor uw tijd en medewerking!”

 

 


terug naar boven