Nieuw bij Charley Toorop: podotherapie

Sinds juni houdt Natasha Zoetemeijer, podotherapeut bij Voetencentum Wender, spreekuur in ons gezondheidscentrum. U kunt iedere vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur bij haar terecht.

‘Specialist in gezondheidszorg voor uw voeten’
“Ik vind het leuk om de oorzaak van pijn of andere klachten te vinden en u zo te helpen. Ieder gezondheidsprobleem is anders, want geen mens is hetzelfde. Dat maakt mijn werk zo boeiend,” vertelt Natasha Zoetemeijer. “Als podotherapeut ben ik gespecialiseerd in gezondheidszorg voor uw voeten. Ik behandel kinderen, jongeren, volwassenen en sporters met voetklachten en klachten aan enkels, knieën, heupen of rug die worden veroorzaakt door een niet goed functioneren of een afwijkende stand van de voeten. Maar ook mensen met diabetes, reuma, drukplekken, likdoorns of ingegroeide teennagels kan ik helpen. Een voet bestaat uit 26 afzonderlijke botten, 33 gewrichten, 107 banden en 19 spieren en pezen en die moeten allemaal goed functioneren.

Risicovoeten
Natasha heeft het naar haar zin bij Charley Toorop. “De sfeer is goed en de lijnen met de huisartsen en fysiotherapeuten zijn kort. Ik krijg regelmatig patiënten doorverwezen via een huisarts of fysiotherapeut, maar u kunt ook zonder verwijzing een afspraak maken. U kunt snel bij me terecht, want er is momenteel geen wachtlijst. Bent u reuma- of suikerpatiënt met risicovoeten, dan vergoedt de verzekering de consultkosten. Of u voor vergoeding van de behandeling van andere klachten in aanmerking komt, hangt af van uw aanvullende verzekering.” Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Kijk op www.podotherapeut.nl, mail naar info@podotherapeut.nl of bel 088 – 454 77 00.

Natasha Zoetemeijer

“U kunt snel bij me terecht, want er is momenteel geen wachtlijst,” aldus Natasha Zoetemeijer.


terug naar boven