Maak een afspraak

U kunt hier een online afspraak maken bij de huisartsenpraktijk Charley Toorop. Dit geldt niet voor spoedgevallen.

Per dag zijn er een aantal online afspraken beschikbaar. Kies altijd uw eigen huisarts!

U kunt zelf een spreekuurbezoek boeken als het om een kort consult gaat. Wilt u een uitgebreider consult, bijvoorbeeld om meerdere zaken te bespreken of voor een ingreep? Maak dan een afspraak via de telefoon. Dit geldt ook voor spoedeisende zaken die niet kunnen wachten.

Voor klachten op het gebied van keel, neus en oor en huidaandoeningen kunt u bij de verpleegkundig specialist terecht. Ook voor SOA onderzoeken kunt u bij haar een afspraak maken. Zij is bevoegd om een diagnose te stellen en als dat nodig is een behandeling te starten.

Indien u komt voor wratten, oren uitspuiten, uitstrijkjes, injecties of andere dingen die door de praktijkassistente gedaan zouden kunnen worden, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk voor het inplannen van een juiste afspraak bij de assistente

Let op: het is belangrijk dat u alle velden doorloopt en aan het einde wat u heeft ingevuld controleert. Als alles klopt, klikt u op de de grote gele balk waarop staat ‘Afspraak bevestigen’. Pas dan wordt uw afspraak in de agenda van uw huisarts of verpleegkundige specialist gezet.

Bij vragen neem contact op met het centrum.

Vink dit veld aan, om verder te gaan.


Gezondheidscentrum Charley Toorop - Charley Tooropsingel 48 - 3059 WG Rotterdam - Tel: 010 455 58 88 - Fax: 010 286 60 91